Academic Positions Norge

For arbeidsgivere

iStock_000000394657Medium_2 copy

Academic Positions forenkler søket etter passende kandidater og tilbyr skreddersydde rekrutteringsløsninger for nasjonale, regionale og internasjonale markeder. Et økende antall universiteter og forskningsinstitusjoner benytter jevnlig nettverket vårt som en fast del av rekrutteringsprosessen.

Vi gir jobbsøkere muligheten til å søke gjennom og registrere seg for over 550 ulike områder og fag for å sikre at dere lykkes med å nå de beste kandidatene innen ulike fagområder.

GraduateAkademisk karrierenettverk

Vi tilbyr jobbsøkere et stort utvalg karrieremuligheter, fra akademiske til vitenskapelige stillinger. Les mer om nettverket vårt.

 

 

Thumb4Fokus på høyere utdanning

Over 1000 universiteter og forskningsinstitusjoner bruker jevnlig Academic Positions for å rekruttere Europas fremste akademikere, forskere og ingeniører. Nettverket er spesialisert på høyere utdanningssektoren i Nord- og Mellom-Europa. Se vår Statistikk hvis du vil vite mer om besøkende, nettverket og fagområder.

Skreddersydd eksponering

Vi hjelper dere med annonsering på våre ulike nasjonale nettsteder eller hele nettverket for å få mest mulig ut av rekrutteringsprosessen.

Nå riktig målgruppe

Når en stilling annonseres i nettverket, sendes det målrettede e-postvarsler til relevante kandidater i databasen vår. Stillingsvarsler øker antallet relevante personer som ser annonsen, siden de sendes til egnede kandidater for hver annonserte stilling.

Les mer om stillingsannonser og stillingsvarsler her.

Vanlige stillinger

  • PhD-stillinger
  • Postdoktorstillinger
  • Forskerstillinger
  • Høyskole-/universitetslektorstillinger
  • Amanuensis-/førsteamanuensisstillinger
  • Professorater
  • Rektor- og lederstillinger