Din jobbvarsel har blitt opprettet.

Employer Branding

I et konkurrerende marked er merkevarebygging for arbeidsgiver vitalt for å engasjere og tiltrekke seg fremtidige ansatte. Lær om våre forskjellige løsninger, og hvordan du kan skille din organisasjon fra konkurrentene.

FORDELER MED MERKEVAREBYGGING FOR ARBEIDSGIVER

Stram markedsføring
Fokuser din markedsstrategi for å nå den eksakte målgruppen og skill deg ut fra mengden med en høyere SEO-rangering.
Merkevaregjenkjennelse
Pass på at merkevaren din er presentert klart på siden din for å oppnå anerkjennelse blant våre brukere.
Visuell appell
Tiltrekk flere potensielle kandidater med en visuelt attraktiv arbeidsgiverside og jobbannonser.
Posisjonering
Kontroller din posisjon i markedet, og skill deg ut fra konkurrentene.
Kvalitet på ansettelsene
Nå toppkandidatene ved å være godt representert som en anerkjent institusjon av høy kvalitet, med en tiltrekkende arbeidsgiverprofil.
Lavere kostnad pr ansettelse
Som en attraktiv arbeidsgiver drar du fordelen av store innsparinger. Rekrutter en attraktiv arbeidsstyrke uten å sløse bort unødige ressurser.

FØRSTEKLASSES ARBEIDSGIVER

En unik presentasjon av din organisasjon som øker interessen fra fremtidige kandidater. Presentasjonen gir besøkende verdifull innsikt i din organisasjon, gir økt eksponering og fremhever ledige stillinger hos din organisasjon.
Les mer

FØRSTEKLASSES JOBB

Merkevarebygging er sentralt i markedsføring. Våre førsteklasses jobber lar annonsører tilpasse utseendet på deres stillingsannoser, en utmerket måte å tiltrekke seg toppkandidatene og posisjonere din organisasjon.
Les mer

FREMHEVEDE ARBEIDSGIVERE

Vær den første kandidatene tenker på når de ser etter en fremtidig arbeidsgiver. Som fremhevet arbeidsgiver blir din organisasjon festet til forsiden av vår populære finn arbeidsgiver-seksjon.
Les mer

BANNERE

Promoter jobber eller din organisasjon med visuelt attraktive bannere laget av vårt grafiske design team. Bannerne er synlige i søkeresultatene under Finn jobber.
Les mer
KONTAKT OSS I DAG