Velg regionen som passer best for din plassering eller dine preferanser.
Denne innstillingen kontrollerer språket for brukergrensesnittet, inkludert knapper, menyer og all tekst på nettstedet. Velg ditt foretrukne språk for best brukeropplevelse.
Velg språkene for stillingsannonser du vil se. Denne innstillingen bestemmer hvilke stillingsannonser som vises for deg.
Ved Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag er det ledig inntil to faste 100 % stillinger innen fagområdet teknisk infrastruktur og planlegging, tilknyttet Institutt for ingeniørvitenskap. Arbeidssted er Campus Grimstad. Tiltredelse etter avtale med fakultetet.
Institutt for ingeniørvitenskap har ca. 100 ansatte i vitenskapelige og tekniske stillinger. Stillingen vil bli tillagt faggruppe for bygg. Det drives variert forskning innen alle faggruppene mekatronikk, fornybar energi, bygg og industriell økonomi, og vi ønsker også velkommen tverrfaglige prosjekter på instituttet og mot andre fagmiljø. Vi har mye internasjonalt samarbeid, og særlig tett og godt samarbeid med bedrifter og offentlige virksomheter i regionen. Dette gjelder både FoUI og undervisningen. Våre samarbeidspartnere bidrar med oppdrag, kompetanse og ressurser.
Stillingene skal bidra til å dekke instituttets behov for undervisning, studentveiledning og FoUI på fagområdene vegbygging og areal-/veiplanlegging. Kompetanse innen VA er også ønsket. For å opprettholde og videreutvikle kvaliteten på utdanningene våre, er det nødvendig med utstrakt samarbeid med sektoren. Hver enkelt ansatt må derfor også bidra til slik virksomhet innen sine undervisningsområder.
Det forventes at den som ansettes er, eller tar sikte på, å bli aktiv forsker, og at vedkommende vil bidra både i pågående prosjekter og bidra til å definere og etablere nye prosjekter. I tillegg forventes en kollega med gode samarbeidsevner, som bidrar til faglige og institusjonsbyggende oppgaver i samvirke med øvrig fagmiljø.
Til stillingen søkes en person med vitenskapelige kvalifikasjoner innen områdene vegbygging og areal-/vegplanlegging. Det kreves relevant ingeniørfaglig utdanning på masternivå eller høyere innen fagområdene, eventuelt også innen vann- og avløp (VA).
Kriterier for ansettelse fremgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.
For stillinger som dosent/førstelektor/universitetslektor kreves dokumentert relevant praktisk-pedagogisk kompetanse på grunnlag av utdanning eller undervisning og veiledning. Søkere som ved ansettelse ikke kan dokumentere slik basiskompetanse, må skaffe seg dette i løpet av to år, eventuelt gjennomgå UiAs kurs i universitetspedagogikk.
For kandidater med MSc-bakgrunn forventes det karriereprogresjon med mål om oppnåelse av førstekompetanse i samarbeid med arbeidsgiver
Undervisningsspråket på bachelorstudiene er norsk. Det kreves derfor gode ferdigheter i skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk eller et annet skandinavisk språk. I tillegg kreves gode engelskkunnskaper.
Personlige egenskaper og egnethet for stillingen vil bli vektlagt.
Ved rangering av søkere vil det legges vekt på søkernes kompetanse og spesialisering i forhold til beskrivelsen over og instituttets behov.
Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, lønnsplan 17.510, kode 1532 dosent, kr 880 000 – 990 000 brutto pr år, kode 1198 førstelektor, kr 770 000 – 860 000 brutto pr år, eller kode 1009 universitetslektor kr 700 000 – 770 000 brutto pr år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går det lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.
UiA er et åpent og inkluderende universitet. Vi har tro på at mangfold beriker arbeidsplassen og gjør oss bedre. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn, nedsatt funksjonsevne eller “hull i CV-en". Vi trenger bedre kjønnsbalanse i staben, og kvinner oppfordres erfir spesielt til å søke stillingen.
Den som ansettes, har rettigheter og plikter etter de regler som til enhver tid gjelder for stillingen, og man må påregne endring i organisering og oppgaver. Ansettelse foretas av Ansettelsesutvalget for undervisnings- og forskningsstillinger ved Universitetet i Agder.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju og prøveforelesning. Det vil også bli innhentet referanser etter nærmere avtale med søkeren. Den endelige innstillingen vil være en helhetsvurdering basert på sakkyndig vurdering, prøveforelesning, intervju og referanser. Mer om ansettelsesprosessen.
I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søker vil bli varslet i forkant ved eventuell offentliggjøring.
Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkludert vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".
Følgende må lastes opp elektronisk:
Søkeren har selv ansvar for å levere fullstendig dokumentasjon digitalt innen søknadsfristen. All dokumentasjon må foreligge på et skandinavisk språk eller engelsk.
Søknadsfrist: 31.03.25.
For spørsmål om stillingen:
For spørsmål om søknadsprosessen:
Når engasjerte mennesker samles om kunnskap, er alt mulig.
Universitetet i Agder kombinerer Sørlandets unike varme og nærhet med førsteklasses vitenskapelig, teknologisk og kunstnerisk kompetanse.
Vil du jobbe med oss for å skape bedre løsninger på våre felles utfordringer?
Universitetet i Agder har over 1500 ansatte og nesten 14 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser.
Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra alle sine fagområder. Universitetet holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.
Disse sidene presenterer sentrale overordnede dokumenter for Universitetet i Agder. Strategidokumentet for Universitetet i Agder ble vedtatt 14. ok...
Besøk arbeidsgiverens side